حجت الاسلام رضا بازيار منصورخاني در گفتگو با خبرگزاري «حوزه» در شيراز، بيان كرد: شايد برخى گمان كنند كه عيد غدير تنها اختصاص به شيعيان دارد و در منابع اهلسنت اشاره اى به لزوم بزرگداشت آن نشده است، اما بايد گفت كه عيد غدير نيز هچون عيد فطر و قربان از اعياد اسلامى، بلكه از بزرگترين اعياد است و نخستين كسى هم كه اين روز را به عنوان عيد اسلامى معرفى كرد، خود پيامبر اسلام، (ص) بود.
وي افزود: پيامبر اكرم(ص) پس از آنكه علی ابن ابيطالب(ع) را در روز غدير به جانشينى خود تعيين كرد، در همان روز اين عيد را اعلام نمود و مراسم آن را به پا داشت و در خيمه اش نشست و با كمال خوشحالى و سرور از تبريك گويندگان استقبال كرد و به آنها می فرمود "به من تبريك بگوييد... به من تبريك بگوييد، زيرا خداوند مرا به نبوت و اهل بيتم را به امامت اختصاص داده است".
امام جمعه زرين دشت خاطر نشان كرد: علامه امينى در كتاب ارزشمند الغدير، ده ها روايت از ده ها كتاب مورد وثوق اهل سنت دال بر عيد بودن روز غدير در قرون اول اسلام و اين كه اين عيد، شايع و معروف بود، جمع آورى و نقل كرده است. كافى است به فصلى از اين كتاب مراجعه شود كه در آن تبريك و تهنيت شيخين به حضرت على (ع) را به مناسبت انتصاب او از طرف رسول خدا (ص) به ولايت، ذكر می كند.
وي با اشاره به این که حادثه ی عاشورا ریشه در غدیر و حوادث بعد از آن دارد، گفت: مسلمانان و اصحاب سقیفه سخنان روز غدیر پیامبر(ص) را نادیده گرفته و حکومت را به دست گرفتند و اهل بیت پیامبر و امامان از حکومت دور مانده که باعث شد اسلام از مسیر اصلی خود فاصله بگیرد و تا آنجا که امام حسین (ع) مجبور شد با خون خود و یارانش به غدیر حیات همیشگی دهد و آن را برای همیشه جاودان کند.
امام جمعه زرین دشت تصریح کرد: اگر همان روز اول، غدیر ا ارج نهاده می شد شاید ما امروز از وجود امام عصر (عج) بی بهره نبودیم و وضع امروزی جامعه این چنین نبود.